New: Khaya kids houten kinderservies

Khaya kinderborden, houten kinderbord, houten servies, houten beker

Khaya kinderservies

Super leuke houten kinderborden in de vorm van een beer en een konijn. Zo maak je van elke maaltijd met je kleintje gemakkelijk een feestje. Welk kindje wil er nu niet z'n eigen dierenbord?

Eco-friendly kinderborden

Onze houten kinderborden zijn puur natuur! Gemaakt van 100% Khaya-hout en afgewerkt met een natuurlijke olie, die zorgt voor een mooie glans en voedselveiligheid. 

Biologisch afbreekbaar

Dit kinderservies is van nature anti-bacterieel, eco-friendly en biologisch afbreekbaar. Prachtig houten kinderservies dat geen impact heeft op ons milieu en een schone wereld achterlaat voor de volgende generatie.

Houten kinderservies, houten kinderbord, houten babybord, khaya hout, duurzaam bord

Khaya houten kinderborden

We hebben nog meer serviesgoed voor de kleintjes, zoals houten bekers en houten lepels. Ons milieuvriendelijke kinderservies is niet alleen veilig voor jou en je kindje maar ook voor onze aarde!

Stijlvol en duurzaam servies

Deze handgemaakte houten kinderborden zijn echt een lust voor het oog. Super stijlvol, maar ook robuust van design. Ze kunnen wel tegen een stootje! Leuk om fruit of rauwkost creatief neer te leggen, zo werkt je kindje ongemerkt veel vitaminen naar binnen!

Houten kinderbord, houten serviesgoed, houten babybord, duurzaam bordje

Duurzaam kinderservies

Eten gaat soms moeizaam bij kleintjes, maar groente op een grappig bordje is een waar feestje. Kindjes vinden het leuk om een eigen bordje te hebben en lopen er dikwijls mee te pronken.  

Lovely baby shower gift

Khaya houten kinderborden zijn hele leuke kadootjes om te geven. Het is bovendien een duurzaam kado en draagt bij aan een natuurlijke levensstijl en het behoud van onze aarde. Maar als kraamkado of babyshower gift is het ook een topper!