KHAYA HOUTEN SERVIES

Khaya Woodware, houten borden, wooden plates, houten onderbord

Houten borden

Deze stijlvolle houten borden maken je eettafel extra elegant. Je kunt ze bewaren voor speciale gelegenheden of er gewoon elke dag van genieten! Voeg eigen variaties toe aan de houten borden - zoals keramiek - en je tafelaankleding krijgt meteen een persoonlijk tintje.

Khaya Woodware, houten kommetjes, houten sushi tray, houten schaaltjes

Houten kommetjes

Stoere houten kommetjes voor rijst, soep, snacks of toetjes. Je kunt er eigenlijk van alles in serveren, zowel warm als koud. De rossige kleur is erg kunstzinnig en je houten kommetje ziet er meteen fantastisch uit! Te gebruiken als poké bowl, matcha bowl, ramen bowl, ontbijtkom.

Khaya Woodware, houten leaf schaaltjes, houten dienbald, houten serveerschaaltje

Houten schaaltjes

Houten schaaltjes zijn tijdloos, puur natuur en milieuvriendelijk. Maar hout is ook handig; het past overal bij en het kan tegen een stootje. Het maakt geen hinderlijk geluid op je tafel- of keukenblad. En met houten schaaltjes haal je warmte in huis. Leuk om te hebben of kado te geven!

Khaya woodware houten bekers, onbreekbaar, voor thuis tuin en camping

Houten bekers

Wil je op de traditionele manier theedrinken? Schenk dan deze leuke houten bekers vol en geniet! Het heerlijk zachte en glanzende Khaya-hout voelt goed aan je lippen. Je waant je in Japan of andere Aziatische oorden. Relaxen is nog nooit zo makkelijk geweest!

De houten bekers zijn verkrijgbaar in de maat: Ø 7 en 8 cm hoog.

Khaya Woodware, houten borrelplank, houten serveerplank, houten dienblad

Houten dienbladen

Alle houten dienbladen zijn Vietnamees vakmanschap. Ieder product is met de hand gemaakt, geschuurd en gepolijst. Je hebt dus altijd een bijzonder item in huis. Deze houten dienbladen zijn ook decoratief te gebruiken. Superleuk als borrelplank of met whiskyglazen dan wordt het meteen een eyecatcher in je interieur!

De houten dienbladen zijn er in 2 uitvoeringen.

Khaya woodware hardhouten snijplank van duurzaam khaya-hout onverwoestbaar

Houten snijplanken 

Een houten snijplank heeft zoveel meer karakter dan bijvoorbeeld plastic. Bovendien is het beter voor het milieu. Varieer snijplanken op je aanrecht voor een stijlvol effect of gebruik ze als borrelplank; het roodachtige oppervlak doet je gerechten veel beter uitkomen.

Khaya Woodware, houten spatels, houten kookgerei, houten keukengerei

Houten keukengerei

Houten keukengerei is onmisbaar in elke keuken. Investeer in duurzame spatels daar heb je jarenlang plezier van. De speciale risotto spatel is superhandig, de lobbige rijst vloeit door het gat en roeren is nog nooit zo makkelijk geweest. Met de houten opscheplepel geef je iedereen een mooie portie op zijn bord en ziet er ook nog fancy uit!

De spatels zijn er in 3 uitvoeringen.