Imperfections Box

Ook dit jaar maken wij van Black Friday een Green Friday. Maar eigenlijk koop je bij Khaya altijd milieubewust, het hele jaar door, want onze producten zijn eco-vriendelijk en met elke aankoop steun je duurzaam bosbeheer via onze donaties aan het Wereld Natuur Fonds. 

Perfectly imperfect

Toch hebben we speciaal voor Green Friday een extra duurzaam aanbod voor je: de Imperfections Box! Een verrassingsbox gevuld met prachtige Khaya producten die kleine imperfections hebben - wel voor een Black Friday prijsje - omdat ze te mooi zijn om te laten liggen.

Wat zit er in een Box?

De inhoud van de box is een verrassing maar je ontvangt altijd vijf producten die tezamen een mooie set vormen. We hebben drie Imperfection Boxen samengesteld: Small, Medium en Large.

Large box: bevat minimaal 2 serving plates
Medium box: bevat minimaal 2 rijstkommen
Small box: bevat minimaal 2 sushi trays 


De kwaliteit is natuurlijk goed genoeg om er van te kunnen eten. Maar onze producten lenen zich ook prima voor andere functies. Je hoeft ze nooit meer weg te doen. Lekker hergebruiken dus!

NEW Imperfection Kids Box

Onze houten kinderborden zijn echt fantastisch! Daar kun je ieder kind blij mee maken. Kids vinden het heerlijk om een eigen bordje te hebben, en eten voortaan met plezier alles op. En kinderen zien geen krasjes of deukjes, die vinden een konijnen- of berenbord gewoon leuk!

Houten kinderbord

Deze kleine imperfection kids box bevat 3 producten waaronder dus een houten kinderbord.

Sustainability sales

Dus vind jij een afwijkende vorm of kleur juist superleuk? En vind je een klein krasje of dof plekje niet zo erg? Ga dan naar onze Imperfection Sales!

Weggooien is zonde!

Wij vinden dat Khaya producten met schoonheidsfoutjes niet op de vuilnisbelt behoren; ze zijn met de hand gemaakt door gepassioneerde ambachtslieden en verdienen een kans om in gebruik genomen te worden.

Laat je inspireren!

Onze producten gaan generaties lang mee. Gebruik ze ook eens op een andere manier, da's super duurzaam!

Word nu Khaya friend en krijg:

  • Exclusieve Khaya friend kortingen 
  • Kortingscodes om te delen
  • Als eerste toegang tot nieuwe collectie
  • Een verjaardagsverrassing