Houten servies, feestelijk tafelen, tafelgerei, houten borden, houten bekers, houten schaaltjes, duurzaam cadeau

4 december 2022, door Lucienne

Feestelijk tafelen

Dit jaar gaan we flink uitpakken met Kerst. Het begint natuurlijk met het feestelijk dekken van de tafel. Dat verhoogt de sfeer en geeft het gevoel van luxe en verwennerij. Kerstdecoraties mogen daarbij niet ontbreken en je kunt het zo gek maken als je wilt. Met goud en glitter of traditioneel rood en groen. Wat je smaak ook is, een mooi gedekte tafel zorgt voor een geslaagd diner!

Houten serviesgoed

Niet iedereen heeft een servieskast waar het Kerstservies het hele jaar door staat te pronken. Vaak ga je je alledaagse servies een andere look geven met luxe linnen servetten of mooi gekleurd glaswerk, om net dat beetje extra glamour te creƫren. Een damasten tafelkleed draagt ook bij aan een chique uitstraling, wel even mooi strijken!


Kristal & Kerst

Kerst kan niet zonder kristal. Dus haal de karaffen maar uit het stof, die staan zo elegant op tafel, die hebben weinig opsmuk nodig. Zet je mooiste glazen erbij en het feest kan beginnen. Oh ja, vergeet de wijn niet! Je kunt de karaf ook voor water gebruiken, als je alcohol niet ziet zitten. Maar geniet ervan, voor je weet staat de wereld weer op z'n kop. 

Wij wensen iedereen alvast fijne feestdagen!

Houten serviesgoed, houten bord, houten bekers, houten schaaltjes, houten tafelgerei, duurzaam cadeau